Hari ini telah 25 hari aku melalui hari tanpa bibik. Segala urusan rumah tangga perlu dipikul semula setelah sekian lama melauinya secara part time. Huh! penatnya terutama bagi ibu bekerja. Anak-anak pula 5 abdul dan hanya satu jer sekuntum bunga China. Dugaaaaaan. Tapi so far so good. Boleh tahan lagi.
Dugaan paling besar melayan kerenah udin sikecik 6 tahun yg sebelum ni so attach ngan bibik. Terkedu gak nengokkan keadaan udin 'kehilangan' bbiknya. Lebih teruk dari org putus cinta.
Walau bagaimana pun cooking class dgn kerjasama Kolej Komuniti insyaallah akan diteruskan spt biasa. Bagi yang baru mengenali Aliza House of Cooking insyaallah menerusi blog yang baru dilancarkan nih bolehlah kita share cita pasal ....... of course cooking leh apa lagi. Insyaallah kita boleh ler share cita pasal masak-masak. My hubby pun ada byk benda yg blh share, As a senior lecturer di Hotel Catering (Chef Training) blh ler contribute ilmu yang ada.
Sebagai permulaan ini jer yang boleh dicitakan. Lain kali boleh chating panjang-panjang.
Perkhidmatan tempahan kek fondan untuk pelbagai majlis serta kursus untuk Masakan Barat (Inggeris, Perancis dan Itali) dan Timur (Melayu, Siam, India, Arab, Korea dan Jepun), Sejuk dan Panas, Pastri dan Bakeri termasuk Pencusi Mulut. Customized fondant cake for all occasion and we also offers Cooking Classes which includes Western (English, French and Italian) and Eastern (Malay, Thai, Indian, Arabs, Korean and Japanese) cuisine, Hot and Cold Dishes, Pastry, Bakery and Desserts.
Pertanyaan dan Tempahan
Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan bolehlah hubungi atau SMS ke talian berikut:
Marliza: 019 274 9369
Ali: 019 664 9369 atau 011 2134 7359
Atau
email ke:
marliza_05@yahoo.com
chefalimnoor@hotmail.com
Atau
layari:
https://www.facebook.com/thecheftable
Tuesday, February 12, 2008
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment