Melihat resipi pankek ni teringin nak cuba. Resipi ni diambil dari buku masakan bilingual (chineese-english). Hasilnya agak berbeza dengan resipi barat. Warnanya pun agak kurang menarik, mungkin penggunaan madu dalam resipi menjadikan warna agak gelap. Sibongsuku Udin yang paling menggemari pankek komen pankek kali ni tak sedap. Anak kelahiran UK lah katakan...ikut tekak omputeh. Kalau tidak dia siap tunggu tepi kuali...belum sempat hidang lesap. Sampai kena sorok sikit untuk abang-abang dan abah dia. Mungkin chineese version yang guna ovallet dan honey tu menjadikan ia agak berlainan dari english pankek.
Perkhidmatan tempahan kek fondan untuk pelbagai majlis serta kursus untuk Masakan Barat (Inggeris, Perancis dan Itali) dan Timur (Melayu, Siam, India, Arab, Korea dan Jepun), Sejuk dan Panas, Pastri dan Bakeri termasuk Pencusi Mulut. Customized fondant cake for all occasion and we also offers Cooking Classes which includes Western (English, French and Italian) and Eastern (Malay, Thai, Indian, Arabs, Korean and Japanese) cuisine, Hot and Cold Dishes, Pastry, Bakery and Desserts.
Pertanyaan dan Tempahan
Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan bolehlah hubungi atau SMS ke talian berikut:
Marliza: 019 274 9369
Ali: 019 664 9369 atau 011 2134 7359
Atau
email ke:
marliza_05@yahoo.com
chefalimnoor@hotmail.com
Atau
layari:
https://www.facebook.com/thecheftable
Tuesday, May 6, 2008
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment