Assalamualaikum WBKT pada semua yang berkunjung ke blog ini. Maaf berbanyak lama tak menjenguh ke blog ni.....................tu lah bila tengok kat chat box tu punyalah banyak soalan-soalan yang tak terjawab. Apa-apa pun terima kasih kerana menjenguk ke blog ni. Sedikit perkhabaran bagi mereka yang ebrada di Ipoh, Insyaallah satu bengkel 'Basic Food Styling and Food Photography" akan diadakan pada 10/10/10. Untuk maklumat lanjut silalah ke MCDC Ipoh di Facebook. Bengkel ini akan mendedahkan peserta kepada teknik asas seni rias hidangan dan asas fotografi makanan yang akan dikendalikan oleh Chef Ali Mohamad Noor. Bagi yang berminat dengan seni foto makanan.............silalah melawat alimohamadnoor.blogspot.com dan jadilah ahli kepada Food Styling and Food Photography Group di Facebook.
Perkhidmatan tempahan kek fondan untuk pelbagai majlis serta kursus untuk Masakan Barat (Inggeris, Perancis dan Itali) dan Timur (Melayu, Siam, India, Arab, Korea dan Jepun), Sejuk dan Panas, Pastri dan Bakeri termasuk Pencusi Mulut. Customized fondant cake for all occasion and we also offers Cooking Classes which includes Western (English, French and Italian) and Eastern (Malay, Thai, Indian, Arabs, Korean and Japanese) cuisine, Hot and Cold Dishes, Pastry, Bakery and Desserts.
Pertanyaan dan Tempahan
Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan bolehlah hubungi atau SMS ke talian berikut:
Marliza: 019 274 9369
Ali: 019 664 9369 atau 011 2134 7359
Atau
email ke:
marliza_05@yahoo.com
chefalimnoor@hotmail.com
Atau
layari:
https://www.facebook.com/thecheftable
No comments:
Post a Comment