Salam
Agak lama menyepi akhirnya muncul kembali dengan versi baru, nama dah berubah tapi masih sharing session about food. Lately ni agak aktif ngan sugar paste project tapi tak berkesempatan update hasil kerja. Todayagak berkelapangan ambil peluang cuti CNY jengah sekejap.
Updates berkaitan gumpaste adalah hasil tangan hubby and of course me myself.
SUGAR CASING - sesuai untuk hantaran.
Sesuai untuk diisi dengan candy, chocolate and cake pops.
Perkhidmatan tempahan kek fondan untuk pelbagai majlis serta kursus untuk Masakan Barat (Inggeris, Perancis dan Itali) dan Timur (Melayu, Siam, India, Arab, Korea dan Jepun), Sejuk dan Panas, Pastri dan Bakeri termasuk Pencusi Mulut. Customized fondant cake for all occasion and we also offers Cooking Classes which includes Western (English, French and Italian) and Eastern (Malay, Thai, Indian, Arabs, Korean and Japanese) cuisine, Hot and Cold Dishes, Pastry, Bakery and Desserts.
Pertanyaan dan Tempahan
Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan bolehlah hubungi atau SMS ke talian berikut:
Marliza: 019 274 9369
Ali: 019 664 9369 atau 011 2134 7359
Atau
email ke:
marliza_05@yahoo.com
chefalimnoor@hotmail.com
Atau
layari:
https://www.facebook.com/thecheftable
No comments:
Post a Comment