Mungkin article ini biasa jer pada masyarakat Johor yang menyajikan juadah laksa Johor. Tapi bagi masyarakat luar Johor mungkin ada yang tak biasa dan merasakan article ini amat membantu. Pengalaman saya sendiri apabila jiran selang beberapa rumah yang berasal dari Melaka yang berjiran dekat dengan negeri Johor menanyakan saya bagaimana saya membuat timun gulung membuat saya terpanggil untuk berkongsi article ini. Saya rasa photo di atas telah menjelaskan segalanya dan tak perlulah dihuraikan panjang lebar lagi.
Perkhidmatan tempahan kek fondan untuk pelbagai majlis serta kursus untuk Masakan Barat (Inggeris, Perancis dan Itali) dan Timur (Melayu, Siam, India, Arab, Korea dan Jepun), Sejuk dan Panas, Pastri dan Bakeri termasuk Pencusi Mulut. Customized fondant cake for all occasion and we also offers Cooking Classes which includes Western (English, French and Italian) and Eastern (Malay, Thai, Indian, Arabs, Korean and Japanese) cuisine, Hot and Cold Dishes, Pastry, Bakery and Desserts.
Pertanyaan dan Tempahan
Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan bolehlah hubungi atau SMS ke talian berikut:
Marliza: 019 274 9369
Ali: 019 664 9369 atau 011 2134 7359
Atau
email ke:
marliza_05@yahoo.com
chefalimnoor@hotmail.com
Atau
layari:
https://www.facebook.com/thecheftable
Friday, December 11, 2009
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment